Är det pinsamt att ha tourettes?

Beror på dagsformen

Jag skrev för ett tag sedan ett inlägg om att det är pinsamt att ha tourettes och OCD – det tycker jag, ibland. Men när man kommer till ett stadie där saker och ting flyter på bra, då känner jag mig ändå rätt nöjd med att ha det jag har. Då försöker jag istället se det fina med mina färdigheter vilket är många, vi som är ”sär ” alltså särskilda vilket är ganska häftigt bara det.

Tänk vad skönt att slippa vara som alla andra. Då är det inte pinsamt alls, har man ett flyt i vardagen då klarar man av dessa problem som vår NPF kan ge.

Pinsamma dagar finns det gott om

Alla har ju ”one of those days” ibland, då är det väldigt skönt att bara få smälta in i omgivningen och inte göra något som kan bryta den friden. Då är tourettes inte roligt, eller OCD för den delen. Tvång har en tendens av att dra uppmärksamhet, det är inte alltid kul.

Jag har problem med mina ben, det rycker i dem väldigt mycket. Vissa perioder är det lite värre med ryckningarna vilket bidrar till mycket mera än rörelser, det blir  även smärta. Det finns inget jag har lyckats med för att få bukt på detta, mina ben kan få mig att må otroligt dåligt.

Idag är en sådan dag, kan inte stå stilla alls och måste sätta mig på huk ganska ofta för att inte bli knäpp utav smärtan i benen. Det som får mig att stå ut med dagar som denna är att det inte är likadant varje dag. Imorgon kan skillnaden vara stor, bra eller dålig kan bara morgondagen utvisa.