Blondinbella: ”Det lutar åt att jag har ADHD”

Blondinbella har ADHD

Blondinbella – Ytterligare en stjärna som ansluter sig

Det kan mycket väl vara ADHD som Blondinbella ”lider” utav. Känns som något mycket positivt då hon är en riktigt bra förebild för många unga tjejer. Det finns en rad andra som jag inte behöver nämna vid namn som kanske borde vara lite mindre självdestruktiva/nedlåtande och kanske tänka på att det finns de som läser vad som skrivs på en blogg.

Jag har alltid beundrat denna människa då hon får utstå en hel del kritik ifrån diverse människor/bloggare. Stoppar detta henne? Verkligen inte. Om hon har diagnosen ADHD då blir jag riktigt glad för det kan finnas en förklaring till hennes framgångar. Nu säger jag inte att man per automatik blir framgångsrik om man har ADHD, utan snarare att man har orken att hålla igång stora projekt och inte ge sig.

Ok, det finns även de som inte har ADHD som faktiskt kan en hel del med (så, nu var det sagt) det behöver med andra ord inte vara en funktionsnedsättning som gör att man blir en stjärna.

Förebilder behövs

När jag var en tonåring för sisådär 200 år sedan var det inte lika utbrett med NPF vilket krånglade till det en hel del för mig, hade jag haft en förebild med en funktionsnedsättning istället för de som verkligen var perfekta, då kanske mitt självförtroende hade varit lite bättre än vad det är idag.

Blondinbella är en bra förebild, en utav de största anledningarna till att hon är detta är att hon visar sig som den personen som inte enbart är en Blond Bella utan även Isabella, en helt vanlig person. Det är viktigt då många glorifierar sig själva och får alla att vilja bli som dem.

Om hon har ADHD eller inte spelar ingen roll, Blondinbella är en bra människa och det är huvudsaken. Dock hade det känts bra med ytterligare en fjäder i hatten med framgångsrika ADHD-människor.

Läs på aftonbladet