Dagliga ritualer på min arbetsplats

Jag har börjat analysera mig själv en del på min arbetsplats, egentligen finns det ingen anledning att göra det men bara för skoj skull.

Att påverka sina arbetskamrater är väldigt roligt, om jag te.x får en ”high five” av en av dem. Då är samma person snabb med att ta upp andra handen för att sedan ge mig en ”high five” till. Detta uppskattas otroligt mycket då det ser väldigt skumt ut när jag sitter och klappar händerna för att få ”rätt tryck” i handflatorna efter att mött någon annans hand med min.

Jag ser nog ut som en balettdansör

Någon gång per dag försöker jag spotta ut snuset på toaletten, antar att det kan vara för att jag inte själv vill vara ansvarig för en liten jordhög utanför porten in. Det som är intressant med att göra detta inomhus är att jag har lite svårare att ”ta benet över gummibandet” – Det blir snarare en fin liten balettdans där jag vackert lyfter benet över toalettstolen och gör en piruettliknande rörelse som jag hoppas att inte allt för många ser då jag sparar tid med att inte stänga dörren.

Lika roligt är det varje gång som jag måste böja mig ner väldigt diskret för att försiktigt slå i mitt knä i hörnet på pallen som ligger på golvet utan att någon annan ska få se mig göra det.  Mina arbetskamrater är underbara och de drar sig inte för att få sig ett gott skratt på någon annans bekostnad, just därför döljer jag detta.

En stor fördel är att jag inte kört över min stortå på några dagar men har istället börjat sticka mig i fingret med ett verktyg som vi använder när vi rensar ”plotter” – utseendet är ungefär som en tandstensskrapa.

Detta ser nog ganska roligt ut med, när jag gång efter gång byter handen jag håller med till den andra för att göra ett litet stick i fingret. Det måste vara på samma ställe och ske med samma känslighet vilket kan vara lite svårt men jag har övat och har blivit ganska bra vid detta laget.

Kan nog se intressant ut

En dag på jobbet där jag ”dubbel highfivar” samtidigt som en ”ett två två ett” eller ”ett två två” fnysningen sätter igång. När jag inte kör med jämvikten är det min grodljud som har börjat låta mer och mer. Oftast blir det tre gånger i stöten för att sedan fnysa min takt igen.

Takten får dock inte störa melodin utav som mina tänder och ben spelar, då blir det jobbigt.