Ett tips för dig som vill ha roligt

En mycket god vän till mig har utökat sin webbplats och är numera seriös med uppdateringar och liknande. Det kommer en hel del roliga saker på hans sida. Tänker tipsa om MrDaniel.se som visar en väldigt klar och tydlig bild på vem han är.

Daniel har alldeles för mycket tid över, denna tid ägnar han åt att visa världen vem MrDaniel är vilket är ganska roligt. Jag tror det är bortåt 10 år som jag har känt honom, under de åren har inte mycket hänt. Jo, väldigt mycket har hänt.

Det är riktigt svårt att förklara, tycker det är bättre om du kanske tar en tur in på hans sida och kanske läser en rad eller två. Annars kan jag rekommendera hans youtube sida som är helt hejdlös.

Det är inte bara roliga videor som han lägger ut, det finns även en del musik som delas. Ge det en chans!

Laddad inför lördagen

Jag gjorde misstaget att provsmaka Marabous nya chokladkaka, veckans största misstag kan jag säga. Helgen kommer inte att bestå av mycket mera än godisätande och ångest över det utökande midjemåttet. Men helt ärligt, ibland måste man unna sig något gott.

Kommer även ägna de sena kvällarna till boken, några nya kapitel är på gång.

Ha en riktigt go fredagskväll.