Har du missat något? + förklaring till boken

Du är bara människa

Om du nu har missat något inlägg ger jag dig här en ny chans, jag samlar då och då de inläggen som är viktiga och kan behöva läsas både en och två gånger.

Dessa inlägg har blivit omtyckta. Kolla gärna in dem igen. För har du missat något? Då är det bara att kolla igen.

Projektuppdatering

Jag vill förklara en utav anledningarna till att jag ger ut Tourettebloggen.se i bokformat. Många kan tycka att det är lite konstigt, men tänk efter. Det som jag skriver här handlar om väldigt viktiga saker som påverkar mycket människor, om någon som behöver läsa detta som skrivs här med vägrar läsa en blogg, då är i stort sett den enda möjligheten för denne att läsa i pappersformat.

Den andra anledningen är att jag håller på med ett relativt stort projekt som på något sätt måste finansieras. Det enda sättet jag kan tänka mig är att få sålt 200 ex antal utav Tourettebloggenboken, för då kan jag nämligen färdigställa detta stora projekt.

Jag hoppas och önskar att du vill ställa upp genom att köpa en bok – men det är absolut inget krav, jag tycker om dig lika mycket i vilket fall.