Har du något hjälpmedel, hur fungerar det för dig?

Intressant med hjälpmedel tycker jag. För mig har det strulat med mängder utav saker i hela mitt liv och efter att ha provat en hel del olika hjälpmedel har jag fastnat för ett par om jag använder dagligen.

De som jag använder är:

Kedjetäcket har gett mig en otroligt mycket lugnare och stabilare sömn. Känner att jag inte skulle må speciellt bra av att sova utan det, just mitt täcke väger 8.2 kg vilket kan låta mycket. I början var det riktigt jobbigt men när jag vande mig, (vilket gick relativt snabbt) blev saker och ting riktigt bra.

Googlekalender är precis som det låter, en kalender som kopplas ifrån Google till te.x en mobiltelefon eller surfplatta. Jag tycker att detta är ett hjälpmedel i världsklass som dessutom är helt gratis. Perfekt för oss virrpannor.

Använder du något hjälpmedel?

Dela gärna med dig utav dina erfarenheter av dessa. Du kan diskutera här på bloggen eller på facebook. Det är bara att gilla Tourettebloggen.se där och vips är du med och kan kommunicera med oss som är aktiva där, väldigt enkelt.

Du kan även tipsa och ställa frågor direkt på facebook om du känner att det skulle vara enklare för dig.

Jag håller just nu på att

Utöka delen med hjälpmedel, skriver en del och kommer även lägga till bilder på varje hjälpmedel för att underlätta beskrivningen utav dem.