Har du problem med tvång?

Du får gärna kontakta mig med dina erfarenheter gällande tvång. Inte för att jag ska ge dig hjälp utan snarare för att du ska dela med dig utav din ”story” till någon annan som kanske kan få hjälp utav det du skriver.

Varför ska jag dela med mig?

Varför ska man dela med sig utav något som tvång? Det ger mig väldigt mycket om jag kan få hjälpa någon med ett problem, kanske inte kan mer än ge ett tips eller förslag på hantering eller kanske ett telefonnummer till någon som kan hjälpa.

Jag lever med tvång och vill hjälpa andra, det är inte svårare än så. Tanken med bloggen är att minska på okunskap inom NPF bland annat men även att kunna ge tips och förslag.

Jag skäms inte för den jag är och för det som händer varje dag i mitt liv, många gör det och kanske inte vill visa sina ”svagheter” – jag har kommit förbi det tack och lov.

Om du delar med dig kanske dina erfarenheter kan hjälpa någon annan, vore inte det skönt? Tänk om någon som har det svårt kan få hjälp bara för att du finns.

Detta är ett ganska konstigt inlägg, brukar inte skriva på detta vis. Men idag blir det lite udda. Kommer bli helt annorlunda ikväll. Dela gärna med dig, anonym får du vara om du vill.