Jämnvikt är viktigt

Jag har en mängd olika tvång som jag tampas med varje dag, ett utav dem är kallar jag för ”Jämnviktstvång”

Enkelt förklarat betyder detta att om jag slår i mitt ena knä, då måste jag slå i mitt andra knä för att få en ”jämnviktskänsla” – Om jag inte gör det blir det jobbigt.

Igår körde jag över min stortå med en truck på jobbet, har helt vanliga skor vilket medför ganska mycket smärta vid denna typ av händelse. Måste först säga att det var en truck, ingen palldragare. Tack och lov inte en stor truck utan nästan som på denna bilden, fast lite mindre.

Vi har ett ganska litet lager på jobbet och behöver inte större än denna vilket jag är glad för nu. Alla andra gånger jag kört över min stortå (det har blivit några gånger) har jag varit tvungen att köra över den andra med. Det är väldigt jobbigt och gör riktigt ont.

Igår behövdes inte detta, jag klarade av att stå emot – Detta är en stor seger för mig som alltid behöver kämpa med detta.

Spräckte mitt finger

Jag fastnade mellan två hyllplan när jag monterade hyllor för ett tag sedan, fick en spricka i mitt lillfinger. Detta gjorde riktigt ont och jag utbrast i ett rejält kraftuttryck, det lät ungefär som: ”Detta var inte så jumla gött” – fast med rätt hög stämma.

Denna gången lyckades jag inte stå emot utan var tvungen att klämma andra handen med, dock ”lyckades” jag inte spräcka mitt andra lillfinger, vilket jag givetvis är mycket tacksam för.

9 gånger utav 10 misslyckas jag med att stoppa jämnvikten – Men inte igår.

Det känns otroligt bra när man lyckas.