LCHF är magiskt

Det hjälper dig att må bättre

Jag har under lång tid mått dåligt, både fysiskt och psykiskt som de allra flesta vet som läser denna bloggen. Ibland finner jag dock något som gör mig motiverad att prova något nytt. Tack vare Sanna på facebook vågade jag prova LCHF och jag kan säga, konstigt nog fungerar det.

Jag lyckades gå ner ganska många kilo på relativt kort tid, förutom det började min kropp även må bättre. Det ”konstanta magraset” var som bortblåst och mitt humör var bättre, även maten smakade mycket bättre. Hur gör man för att komma igång med detta då? Det är inte lika krångligt som det låter tack och lov det är bara att klicka här för att lyckas med LCHF!

Det kanske låter lite klyschigt men det fungerar, jag blir bara lite orolig när man äter väldigt mycket mera fett än vad som brukar intagas. Jag får se hur länge jag kommer köra på detta, men med tanke på hur min kropp mår och att det inte är speciellt svårt att bli av med sötsug och liknande borde det inte vara några större svårigheter.

Hur ska jag göra?

Är du som jag och har problem med kosten och tider när man ska äta och även hur mycket du har tryckt i dig under en dag och liknande. Då finns det något som kan hjälpa dig.

Matdagboken.se – när du vill veta vad du äter. även detta låter lite klyschigt, men när du läser igenom vad som står på deras sida och följer dras råd. Då kommer saker och ting bli enklare.

Jag är otroligt dålig på matrutiner även fast rutiner är något som är otroligt viktigt för mig om dagen ska kunna gå ihop.

Tips ifrån en läsare

En läsare kontaktade mig på twitter och sa till mig att LCHF kan hjälpa dig att bli ”frisk” – då menade han bland annat ADHD och annan NPF. Jag blev väldigt skeptisk men för att kunna göra en rättvis bedömning tänker jag inte döma ut detta utan ge det en chans. För om det finns något som kan få min Tourette att ”mildras” då vill jag väldigt gärna prova.

Är du skeptiker som jag? Prova med och kontakta mig med resultat, för om detta fungerar vill jag givetvis att flera ska kunna må bättre. Tänk om det är lika enkelt – lite kolhydrater = mindre tics. Det vore otroligt.

Klicka här för att gå med i Matdagboken – Allt du behöver för en lyckad viktminskning!

Tänk bara tanken att leva ett liv utan mediciner för att minska på hyperaktivitet, oro, tics och liknande.