NEJ till gratis körkort för invandrare, alla ska ha samma rättigheter

Detta är ingen nyhet, jag tror det var i februari i år som detta stod i tidningarna. Det föll helt bort för mig men jag kände att jag ville dela med mig av mina tankar när jag såg gruppen på facebook om att ”alla ska ha samma rättigheter”.

Jag är inte främlingsfientlig

Rätt ska vara rätt åt alla i vårt land, spelar ingen roll om du är invandrare eller Svensk. Alla ska ha det likadant.

Tanken i Laholm är att de invandrare som kommer till vårt land lättare ska få ett arbete och i just Laholm är det på det viset att körkort underlättar för att finna ett arbete.

Är det rätt att skattebetalarna ska betala för ett körkort till någon?

Jag tycker inte det, ett körkort är ingen gåva utan något man måste anstränga sig och kämpa för. Det är viktigt att man genomgår vissa prövningar och det höga priset gör att flera anstränger sig lite extra när de lär sig köra bil enbart för att de ska betala mindre och det kan medföra att de blir bättre bilförare pga det.

Jag har betalat mitt körkort

Inte fått det i bidrag utav någon, men om det nu ska bli en utgift för oss skattebetalare då tycker jag precis som nästan 9000 användare på facebook att alla ska få det och inte enbart invandrarna.

Om samma rättigheter var något vi alla lyckades få till i vårt land, då tror jag att många människors syn på invandringen skulle förändras vilket kan medföra till ett mycket trevligare samhälle där alla kommer överens istället för att slåss.

Kan vi inte bara komma överens?