Nu firar Tourettebloggen.se 200 poster

Grattis till Tourettebloggen.se

För några månader sedan kraschade denna blogg, jag blev av med nästan allt som jag slitit med. Efter hårt arbete med att försöka återställa en hel del utav mina förlorade inlägg med både lyckade och misslyckade försök har jag äntligen kommit tillbaka i spelet igen.

200 bloggposter – det är ganska bra tycker jag.

Ofta tappar en person med ADHD intresset relativt snabbt i ett projekt, jag brukade alltid göra det med. Men efter att ha haft denna blogg aktiv en period känner jag att den har blivit en viktig del utav mig.

Jag har hjälpt människor, helt otroligt jag har fått hjälpa någon annan. Detta är precis vad jag är ute efter och det är anledningen till att jag kommer fortsätta blogga.

Jag kommer öka upp tempot här inom en väldigt snar framtid, det kommer att hamna betydligt mera information, inte enbart NPF utan även andra sjukdomsförlopp som jag känner skulle passa in här. Tack till er nästan 20 000 besökare som har tittat in och läst mina ord sedan kraschen. Nu är det dags att minska på okunskapen ännu mera, dags att hjälpa andra.

Jag kommer med denna uppdatering även säga att jag kommer fokusera på att göra denna bloggen stor. Det behövs stora tillgängliga bloggar som skriver om detta jag gör. Sprid gärna ordet och gilla Tourettebloggen.se på facebook.

Tack till er alla.