Nu har böckerna trillat in verkar det som

Det var en ganska härlig känsla att få ett meddelande på facebook att boken har kommit. Vilken bok då tänker du kanske? ”Tourettebloggen.se VOL 1” – Detta är boken för de som inte läser bloggar. Kanske konstigt att försöka marknadsföra en bok för icke bloggläsare på en blogg. Tanken är djupare än detta.

Jag har två böcker som jag säljer via Vulkan. Den ena är ”Tourettebloggen.se VOL 1” och den andra heter ”Tourettebloggen Igen”. Skillnaden mellan dessa två är inte speciellt stora, den förstnämnda innehåller lite mindre än den andra i stort sett.

Tanken bakom böckerna

Jag håller på med en roman eller vad man nu ska kalla den. Ett ganska stort projekt som tar mycket tid och kostar en del pengar. För att jag ska kunna finansiera släppet utav den boken säljer jag bloggböcker.

Den andra tanken är att om personer som behöver besöka denna bloggen vägrar göra det kan någon köpa eller låna ut boken till dem. Jag vill att flera ska få förståelse för funktionsnedsättningar, och då är en blogg i bokform något som fungerar.

Jag kommer om ett litet tag att släppa mera information om mitt ”hemliga” bokprojekt, detta är något utöver det vanliga för mig vill jag lova.

American history X

Nu är det ”American history X” som gäller för resten utav kvällen, en otroligt gripande film som du verkligen borde se om du missat den