Skriver i huvudet

Svårt att få ner på papper

Jag skriver en hel del, inte bara på papper utan även i huvudet. Det antar jag att de allra flesta gör, som gillar att skriva. Hur ska man få ner på papper det som skrivs i huvudet om man har ett närminne som en guldfisk och koncentration som… ja du vet.

The official ”ask me about my attention deficit disorder or pie or my cat. a dog. i have a bike. do you like tv? i saw a rock. hi.” t-shirt that has become an internet sensation! Okay, not really… but hey, people LOVE it! Can you tell I have ADD? Time for cereal. The grass is tall. Bye.

Många skämtar om detta, men för mig och många andra med ADHD är detta inget skämt utan allvar och vardag. Det underlättar inte när man ska skriva vill jag lova.

Tack och lov måste man bjuda lite på sig själv, det blir lite roligare då och vi är ändå rätt sköna människor, vi ADHD-nötter alltså.

Det är just därför det är viktigt att skriva ner saker.