Teknik för att förhindra smärtan i benen

Måste göra något

Att ha denna smärtan i benen är väldigt jobbigt, får stå ut med detta väldigt ofta och har inte lyckats hitta något sätt som får det att bli bättre. Sitta på huk hjälper en liten stund men det fungerar inte att sitta på det sättet under arbetstid och det är då som värken är som värst.

Om jag däremot har sittande projekt på jobbet fungerar det helt annorlunda då jag har mitt ”bensprattel” som hela tiden får varenda bord i min närhet att dansa loss till någon osammanhängande Finsk polka.

Något sätt måste väl fungera?

Jag har arbetskamrater med RLS, det är jobbigt för dem och de har hittat knep som fungerar och underlättar. Men om det enda jag kan göra är att sitta på huk eller få en REJÄL massage 3 gånger per dag funderar jag lite på att byta strategi för efter ett helt liv av ”besatta ben” finns där ganska mycket muskler som kan göra det väldigt svårt för min sambo att massera. Jag har försökt själv, blir inte riktigt samma effekt.

Att hitta det som fungerar är väldigt svårt, har du något tips du kan ge mig? Vore väldigt tacksam då detta är otroligt jobbigt.

Jag tänker skriva ett inlägg om RLS – ”Restless legs syndrome” lite senare idag. Det kan vara bra att veta vad detta innebär, du har troligtvis sett ganska många som lider utav det.