Utan voxra blir jag konstig

Problem utan mediciner

Det är väldigt intressant tycker jag, att veta funktionen på den medicin som trycks in i kroppen varje dag. Jag vet att den gör underverk för mig och att mitt välmående ökar rejält, ändå sitter Mynklo inne i mitt huvud och säger åt mig att inte ta dem.

Utan voxra blir jag konstig, fast inte på det sättet som många associerar till konstig utan på något mera slugt sätt. En utav effekterna utav att slarva med min medicin är bortplockande utav sömn.

Det är egentligen samma sak om du äter Ritalina, Concerta, Strattera och alla andra utav de mediciner som finns tillgängliga för vårat välbefinnande.

Även slarvandet med Valdoxan kan ha negativa effekter på mig. Jag kan inte förstå varför det ska krångla med mediciner, eller ja – Det krånglar inte med, det krånglar utan.

Hur ska jag få det att fungera?

Jag har provat allt känns det som.

  • Påminnelse i mobilen.
  • En sambo som hotar med att slå mig på näsan om jag inte tar dem.
  • Piller Carousel.

Men det fungerar inte riktigt. Alla som äter mediciner och har lyckats få den variant som fungerar vet ju hur stor skillnad det blir med allt vardagligt, just därför borde intagandet av medicin inte vara något som krånglar.

Jag sitter här och väntar desperat på att få en ide som kan fungera, du kanske har ett tips som kan hjälpa mig. Skriv isåfall en kommentar.