Är jag en figur ifrån tv?

Jag är mycket för humor, ägnar många timmar i perioder åt att kolla in diverse serier och standup filurer som får mig att skratta till ett sexpack på magen. Jag var inne och läste på en utav mina dagliga besök ZheebisaN – Allt Om Inget och såg till min förtjusning någonting som påminde mig om en helt hysterisk natt jag och min sambo hade för ett par år sedan.

Vi kollade på Jeff Dunham och visste knappt vad vi skulle ta oss till efter att vi sett programmet med honom. En utav hans karaktärer heter Peanut, denna lille nöt är en filur som känns väldigt mycket som mig själv. Jag tycker dock att det är riktigt roligt för han är en utav mina favoriter, han känns nämligen som en typisk ADHDáre vilket är underbart då ADHD är synonymt med humor enligt mig.

Jag menar alltså att vi med ADHD har bra humor, det finns även de utan denna funktionsnedsättning som är roliga då Robert Gustafsson gick ut i media med att han inte är en NPFáre vilket han tyckte var tråkigt då det hade förklarat en hel del.

Jag försöker med Tourettebloggen.se visa att en funktionsnedsättning inte innebär att vi är tråkiga och jobbiga utan snarare tvärtom. Att vi är kvicka, kreativa och roliga. Att vi utför arbete effektivt är något som jag vill belysa här med då det finns för mycket tankar om att vi enbart sitter på en stol och dreglar.