Dags att försöka motverka den latenta förkylningen

Det är väldigt irriterande att ha den där förkylningen som aldrig bryter ut, den som sänker både humör och den fysiska aktiviteten då man blir helt matt. Jag har inte varit sjuk på ganska länge men känner nu att jag är lite ur form och det kan vara därför jag är lite mera mottaglig för den årliga snorfesten.

Dags att försöka motverka den latenta förkylningen

För ett tag sedan gjorde jag ett test under några månader som var helt otroligt. Något som faktiskt fungerade.

Det var en dunderkur av både omega tre och multivitaminer som efter ett par veckor började göra väldigt stor nytta inom mig. Jag blev piggare, friskare och gladare samtidigt som mina medmänniskor var förkylda både 2 och 3 gånger.

Jag känner att det är på tiden att jag börjar med detta igen, förutom att detta är toppen när det handlar om kroppen i största allmänhet är omega tre något som gör underverk för oss med ADHD.

Jag är otroligt rastlös och vill som många andra ha effekten av allt helst en vecka innan man börjar med vad det än må vara. Om man kämpar lite extra med tålamodet kommer resultatet, helt klart värt det. Givetvis är en allsidig kost bättre men jag är inte riktigt bra på att äta ordentligt, vilket jag måste lära mig att bli.

Jag kommer ta mig en tur till mitt gym för att göra ett litet inköp och därmed öka frisktimmarna rejält.

Vill du vara en utav dem som håller sig friska är det bara att prova detta. Annars kommer en liten huskur som min mor brukar använda, en liten varning bara. Det smakar inte gott.

Den dubbelvita kuren

Ta ett glas mjölk som är uppvärmt till ca 37 grader, det går inte vara varmare än det för då fungerar inte de verksamma ämnen som finns i honung vilket är del 2 i denna lilla kur. Efter detta pressar du en eller två vitlöksklyftor i mjölk och honungsblandningen. Drick detta två gånger per dag, då försvinner förkylningen riktigt snabbt.

Jag tänker prova detta med, men för att motverka förkylningarna tänker jag även köra på tillskott.