Förkylningen slog omkull mig totalt

Igår drabbades jag utav en förkylning utan dess like. Kunde knappt sitta utan att värken i kroppen plågade mig. Hastigheten på mig gick ifrån ADHD till ”normal” vilket inte är vanligt för mig. Brukar alltid ha lite mera tempo i allt jag gör.

Jag drack pressad vitlök i ljummen mjölk ett par gånger igår och hur konstigt det än låter mår jag mycket bättre idag. Trots att smaken utav den drycken inte är den mest tilltalande är ändå resultatet ganska lockande.

Vill verkligen inte vara orörlig

Jag håller hela tiden på att sprattla med hela kroppen och springa runt som en blådåre i lägenheten/ute eller vart jag nu än är. Därför är förkylningar i denna klass väldigt jobbiga då energin fortfarande finns i kroppen men utmattningen gör att man inte orkar göra någonting åt den.

Tack och lov mår jag bättre idag, förhoppningsvis kan jag röra mig mer obehindrat imorgon annars kan det bli lite jobbigt på mitt arbete då jag är den muskelbeklädda och får bära mycket tungt hela tiden.