Jag har alltid varit fascinerad utav spel

Mitt spelande har alltid blivit relativt långa pass framför konsolen, wii och Xbox är vad som jag ägnat mest tid åt. Problemet kommer utav att jag inte kan sluta när jag väl börjat. Det är inte ovanligt att jag spelar 16 timmar i ett sträck, förutom mat och toalett pauser. Med andra ord, det blir som ett missbruk.

Detta borde vara ADHD-relaterat då vi brukar ägna oss helhjärtat åt vad vi gör. Spelar egentligen ingen roll vad det är vi pysslar med om vi har det minsta lilla intresse utav det. Att lägga 200% fokus i en period för att sedan låta det rinna ut i sanden.

Jag har alltid tyckt att det verkat spännande med http://www.hasardspel.com, alltså roulette, black jack eller helt enkelt spelautomater. Problemet är att jag är en fegis som inte riktigt vet hur man ska gå tillväga med att detta. Sen finns mina missbrukstendenser där med, det är nog en bidragande orsak till att jag inte har tagit det till mig.

Har hittills varit harpan jag spelat när det handlar om kortspel, roulette har jag aldrig riktigt förstått. Ska man välja ett nummer och sedan hoppas att man vinner? Hur kan man då vara bra eller dålig på detta? Att dra i en spak har jag gjort någon gång på en Finlandsfärja, det är riktigt roligt. Fördelen där är att man inte behöver gå en kurs innan för att lära sig hur det går till.

Jag har som du säkert förstår inte någon erfarenhet utav just detta, och när man har mina problem då existerar det inte att ställa en fråga till någon om hur det går till. Det kan vara pinsamt och då vill jag helst inte göra det. Min sociala fobi kan spela en relativt stor roll här med.