Jag ser verkligen fram emot detta

Jag har en tendens att fastna i olika tv-serier, rätt många utav dem är egentligen ganska dåliga eller egentligen rent av kassa. Men ibland kommer det ett guldkorn eller två som jag faktiskt gillar att sätta tänderna i.

Once upon a time

Är en serie som jag verkligen har fastnat för, det är nog bara för att den är en riktigt bra verklighetsflykt som jag känner ett stort behov utav ibland. Att sjunka in i en fantasivärld och bara sitta och njuta en stund är viktigt då jag lägger ner allt för mycket tankar på allt runtomkring mig hela tiden annars.

Det är snart dags för säsong två, hoppas att den håller måttet.

Om du mot förmodan har missat denna serie tror jag att du kan se den gratis på kanal 5 play.

Jag försökte vara lite fyndig och gjorde mig en ”Once upon a blog” banner. Den blev ganska bra tycker jag nog.