Livet tar inte slut bara för att du har ADHD

Jag är ibland lite seg med att skriva om de saker jag har planerat. Just därför tänkte jag att det är dags att smida medan järnet är varmt.  Jag är medlem i riksförbundet attention där jag bland annat får hem en tidning lite då och då med väldigt intressanta artiklar om mina NPF-syskon.

Att vara mån om att minska på okunskapen är något som jag är, just därför är det extra viktigt med att läsa på för att jag ska hålla mig uppdaterad inom en mängd olika områden. Attention har lanserat en sida som heter; ”Jag har ADHD” – På den sidan kan du se filmen som heter precis som sidan ”Jag har ADHD” där olika personer berättar om hur det är att leva med sin gåva.

Ja, jag kallar ADHD för gåva, det finns tillräckligt med folk som kallar det helt andra saker som är helt osanna. Att ha ADHD bidrar till att göra mig till en driftig person, det är ingenting som är negativt med det.

Du kan som sagt kolla på filmen ”Jag har ADHD” på den sidan, du kan även dela med dig av en egen video där du visar världen att du finns.

Bara ett tips, kolla in sidan, den är mycket intressant och du kan hjälpa till att göra den mer intressant genom att dela med dig utav dig själv.