Mitt ansikte har konstiga ryckningar

Jag har fått ett nytt tic igen, allt välkommet med nyheter. Denna gången tycker jag det är riktigt irriterande och jobbigt, har fått ganska kraftiga ryckningar i underläppen. Att ha ryckningar i ansiktet är något som många är med om relativt ofta, du vet när det rycker i ögonvrån och du kan inte kontrollera det. Tics påminner till viss del om det.

Nu sitter jag här i soffan och mina ben sprattlar, mitt huvud gungar cirkulärt och läppen håller på med vad det nu är som den gör. Dagen igår vara jag såpass dålig att jag knappt kunde röra mig, kan vara därför saker och ting blir mycket starkare och värre idag.

Om du inte låter ticsen komma, då läggs de på lager och jag lovar dig, de kommer att komma fram. Det bästa är egentligen att inte hålla tillbaka dem utan låta dem ”leva fritt” om det inte är den varianten där du kan skada dig själv då bör du (med hjälp) hindra dem.

Dages tanke:
Som det står på bilden: ”Om barn med ADHD åker på läger, är det ett koncentrationsläger då?”.