Mr Tourette on tour

Mr Tourette eller Pelle Sandstrak som han heter har släppt sin andra bok. Hans första bok ”Mr Tourette och jag” är väldigt omtyckt utav många då han berättar en omtumlande historia om sitt liv. Fördelen med den boken är att han har byggt upp den med korta kapitel, blir mycket lättare för oss som har svårt att sätta sig med en bok och läsa den utan att få krupp.

I Mr Tourette on tour berättar han om möten med spännande personer och lite knasiga situationer som han hamnat i.

Så frisk som han vill vara

Pelle Sandstrak är en förebild, en person som har fått kämpa rejält för att ta sig dit han är idag. Vi som lever med Tourettes vet att det inte är enkelt att leva med det även om man inte har samma bakgrund som Mr Tourette. Just därför är denna mannen riktigt fascinerande, han har tagit sig ifrån missbruk, utanförskap och hemlöshet.

Min egna historia är inte på långa vägar lika intressant som hans, den är annorlunda. Men saken är den att alla är olika och har ollika bakgrunder. Min story passar inte alla medan andra gillar den mer än Pelles

Just därför är det viktig att man försöker nå ut till så många som möjligt för att kunna hjälpa till med att visa skillnaden mellan att vara och att vara. Jag strävar efter att få flera att förstå funktionsnedsättningar. ADHD, Tourettes, OCD och även en mängd andra områden. Jag vill hjälpa till, även om jag inte kan göra mycket kanske det finns något utav mina ord som kan göra nytta för en person.

Då är lyckan gjord vill jag lova.

Pelle är en superhjälte, jag strävar efter att bli hans sidekick.