Redbull tar bort dina vingar

Det är en ganska go känsla tycker jag. Att kunna få ”landa” och känna sig mera tillfreds med sig själv, det händer inte allt för ofta. Jag var otroligt uppskruvad för några timmar sedan och visste inte vad jag skulle ta mig till,mina ben var som en kolibris vingar (ca 80 flaxningar per sekund) och jag kände att nu är ett bryt på väg.

Då gjorde jag något som jag inte gör ofta

Jag gick ner till Ica och köpte en flaska redbull. Jag dricker inte energidrickor speciellt ofta, är lite motståndare till dem men utav erfarenhet vet jag att lugnet infinner sig relativt snabbt om jag dricker dem.

Sagt och gjort, flaskan tömdes och jag blev lugnare. Det är en speciell känsla att dricka något som många ”går igång på” när jag behöver lugna ner mig. Jag vet att detta inte är unikt på något sätt, men ändå. Känslan är riktigt skön.

Jag tänker inte bli en utav alla som dricker detta hela tiden, känns inte som världens mest hälsosamma dryck. Men i vissa fall kan det vara bra att dricka en liten flaska/burk. Idag var en sån dag.