Seth MacFarlane på SNL

Helt hysteriskt blev det igår, premiären utav ”Saturday night live” var riktigt rolig och Seth MacFarlane är en riktig pärla. För er som inte vet är SM han som gör många utav rösterna i bland annat ”Family Guy”.

Det som jag gillar allra mest med just Seth är att han bjuder otroligt mycket på sig själv hela tiden. Finns för många som inte vågar släppa loss och verkligen gå in i de roller som h*n får/tar. Att dessutom få se en inledning där han har en diskussion med Peter Griffin, Stevie Griffin och Quagmire gjorde inte saken sämre.

Jag får väl se om jag vågar bjuda på mig själv lite mera, är kanske lite trist som inte hänger ut mig mer än jag redan gör. Fast om man skulle våga gå lite längre, inte fega ut alls utan verkligen gå ”all in” – då skulle det kanske bli roligt. En vardag med mig är ju ändå rätt intressant.

Kanske vore något? Fast jag vet inte riktigt hur bra det hade blivit om jag hade gett mig på att försöka med lite ”gigity” lite här och var.

Kolla in inledningen med Seth MacFarlane på SNL.

Det är nog bäst att han gör det istället, jag håller mig till det jag gör bäst istället. Vad det nu är.