Smart och smidigt hjälpmedel

Jag håller hela tiden på och rotar runt efter hjälpmedel som kan vara till hjälp för virrpannor, alltså sådana som jag själv, mina ADHD-syskon eller helt enkelt vanliga personer som är lite glömska.

Idag fick jag tipset ”Remember the milk

Fördelen med Remember the milk

Är att du kan synkar den med din mobil. Det spelar ingen roll om du använder android eller iOS, de har även stöd för windows mobile vilket är vettigt. En annan stor fördel är att du även kan samkoppla appen med google calendar vilket underlättar väldigt mycket om du som jag är en flitig användare av just GC.

Det finns två versioner utav denna app (jag använder iOS versionen), en är gratis och sedan finns givetvis en betalversion som de kallar för PRO. Dock handlar det inte om några stora summor utan ca 160:- ($25) för ett år. Visst låter det som en bra investering för att slippa virra till dagen mer än nödvändigt?

Jag lär mig fort men äter långsamt

Vilket innebär att jag inte har något emot att lära mig nya saker, och om detta kan underlätta för mig med strukturen utav vardagen kommer jag att bli en mycket glad person. Tänk själv, du skriver en shoppinglista i datorn och vips, så finns den även i mobilen.

Har du några erfarenheter utav denna app? Dela gärna med dig utav dina tankar och åsikter. Tips gärna om andra appar som du själv använder för struktur i vardagen.