Attacker mot bloggare med ADHD ökar

Gång på gång läser jag om bloggare eller kända personer som äntligen har fått sin ADHD bekräftad. Många går mot attack då de anser att detta inte är korrekt och att Blondinbella tex inte kan ha ADHD utan att de får se ett papper på detta.

Först och främst, hon ska inte behöva bevisa någonting för någon av oss, att hon har fått sin ADHD bekräftad är underbart för henne och det har ingen annan något med att göra om hon själv inte väljer att visa sitt papper.

Jag blir irriterad när jag läser om andras okunskap gällande ADHD, det är skrämmande och otroligt sorgligt att vissa personer har en sådan dålig inblick i NPF.

Flera offentliga personer har fått reda på att de har ADHD, Frank Andersson bland annat. Om han hade vetat om sin NPF i tidig ålder då hade han kanske sluppit en hel del utav de problem som han haft/har. Även han har fått sin beskärda del utav verbal smörja. Jag försvarar inte kriminella som har ADHD med att de har en funktionsnedsättning, utan säger att det kan vara en förklaring och en bidragande orsak då våran impulsiva del kan vara lite väl impulsiv vid vissa tillfällen.

Bloggare lätta att attackera

Vi bjuder ju in till det, är lätta offer för den som är ute efter att provocera. Nu när Isabella Löwengrip har fått sin ADHD diagnos kan jag inte annat än att le lite extra mycket, hon är nämligen ett typexempel på hur effektiv en person med NPF kan vara.

En funktionsnedsättning behöver inte alltid vara nedsatt, den kan vara rejält upphöjd vilket hon bevisar.

  • Bill Gates är ett annat exempel, utan alla nätter han slet med Windows gjorde att vi idag har bra enkla operativsystem.
  • Steve Jobs – Han lyckades med en hel del tack vare sitt fruktföretag.
  • Michael Jackson
  • Robin Williams
  • Steven Spielberg
  • Jim Carrey

Listan på välkända personer kan göras lång, de har kommit väldigt långt. Personer som ser ner på oss med ADHD är nog bara avundsjuka för att vi har rejält med potential.

Men jag ska inte höja oss till skyarna heller, det är inte bara fördelar att leva med NPF. Jag kämpar varje dag med mina bekymmer och jag vet många fler som gör det samma.