Bröstcancerfonden behöver din hjälp

Bröstcancerfonden behöver din hjälp

En vän till mig skrev ett litet inlägg på facebook om att hon inte vill vara med om en massa kedjemail och massgillningar utav inlägg om bland annat bröstcancerfonden. Istället för att göra det tycker hon att det är mycket viktigare att ge en slant till forskningen. Jag håller med henne fullt ut, det som känns konstigt är att jag ”gillade” det inlägget.

Istället för att lägga all kraft du har på att få så många som möjligt att gilla det du skriver, fokusera istället på det som har någon betydelse, forskningen kan hjälpa, en knapptryckning på facebook gör det inte.

Gör det som räknas istället och donera en slant till forskningen.

Prostatacancerfonden PG: 90 01 01-7
Barncancerfonden PG: 90 20 90-0
Cancerfonden PG: 90 1986-0


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Bröstcancerfonden behöver din hjälp.

Varför är forskningen viktig?

Jag tror inte att någon vill att sjukdomar ska existera, för att forskningen ska kunna gå vidare behöver de pengar. Allt handlar om pengar, det vet de flesta. Det handlar inte bara om bröstcancerfonden, forskningen måste kunna ha råd för att gå vidare.

Om vi alla lägger en slant, då finns chansen att framsteg nås och då kan flera liv räddas. Jag har haft vänner som dött utav cancer och hjärtproblem, tänk om de hade kunnat räddas.