Frossa och tjutande eko – Tomheten i huvudet sprider sig

Jag har haft en svacka, eller rättare sagt har jag en. Det är mänskligt att vara i sådana tack och lov, men känslan av att vara helt tom i huvudet medan motivationen finns där gör saker och ting riktigt kniviga.

Frossa och tjutande eko, det är ungefär på det sättet jag kan beskriva tomheten i huvudet, låter kanske lite väl dramatiskt men det är ändå den bästa beskrivning jag kan ge.

Har skrivit flera inlägg men inte lyckats publicera dem

Jag har skrivit flera inlägg men inte lyckats publicera dem för jag inte riktigt litar på mitt huvud nu när jag är väldigt trött. Vill inte skriva någonting som jag inte kan stå för därför väntar jag hellre med dem fram tills jag kan läsa igenom dem och korrigera felen som alltid tillkommer vid skriverier.

Planer för kommande vecka

Jag håller på med ett gäng olika projekt just nu och några utav dem hoppas jag kommer kunna offentliggöras inom en snar framtid. Under denna veckan är tanken att jag ska:

  • Boka tid för promo foton.
  • Göra färdigt  2 loggor.
  • Kontakta några personer som jag vill ha med i ett projekt. Några utav dem är läsare som visat intresse för det jag skriver om. Kontakta mig om du vill vara med. Tänker dock inte skriva vad det gäller här utan endast vid kontakt.

Detta är inte speciellt många saker tack och lov, när jag är lite krasslig försöker jag att inte boka upp för många saker utan försöker istället hålla nivån ganska låg.

Nu är det dags för kedjetäcke och mina kuddar, alltså dags att sova. Tyvärr verkar det som att jag måste ta tag i den underbara huskuren igen, börjar vänja mig. Gott är det däremot inte.