Frustrationen vid förkylningar när man har ADHD

Att vara förkyld är något som alla är någon gång per år, det är oundvikligt i princip.  Det finns några grundregler som man måste följa om man vill bli kvitt denna eländiga förkylning snabbt och enkelt och det är vila, ta det lugnt vila lite till och sova. Det är nu problemen kommer in, hur många med ADHD kan ta det lugnt och vila?

Jag är en utav de personerna som kanske lyckas ta det lugnt en liten stund för att sedan ”ta igen” den förlorade ”springruntsomengalningivardagsrummettiden” med råge. Om man gör detta då blir förkylningen långdragen.

Är det någon som har ett vettigt tips att ge för att man ska slippa frustrationen vid förkylningar när man har ADHD? Om du har det, kommentera gärna med dina tips och råd.

Har du något tips på en bra kur mot förkylningar?