Har du några önskemål? Du går gärna ge mig tips på vad jag ska skriva om

Har du några önskemål? Du går gärna ge mig tips på vad jag ska skriva om

Jag skriver alltid om det som finns i mitt hjärta, ibland kan det vara lite irriterat och kanske ett stänk bittert, men det är alltid äkta. Ibland får jag en förfrågan ifrån någon av mina underbara läsare om ett ämne de vill att jag ska skriva om, då gör jag mitt bästa i att skriva om önskemålet.

Du får väldigt gärna kontakta mig om du vill att jag ska skriva om något speciellt. Antingen via mail eller i en kommentar längst ner i detta inlägget. Jag svarar på alla mail och meddelanden, väntetiden är kort då jag är effektiv.

Mina läsare är viktiga för mig

Positiv respons är alltid omtyckt, det tycker väl de allra flesta, när det kommer en fin kommentar ifrån någon av er fina läsare gör det mig extra glad. Det behöver inte vara en förfrågan eller en kommentar, bara ett ”hej hur är läget” – det spelar egentligen ingen roll. Jag tycker om att ha kontakt med er vad det än gäller.

Nu vet du det!