Hur man bäst tycker synd om sig själv när man är sjuk

Vi som inte gnäller hela tiden utan accepterar saker och ting, flyter på och slår pannan i väggen både en och annan gång är berättigade att vid vissa tillfällen tycka synd om sig själva.

Har varit sängliggande i flera dagar, hemma ifrån jobbet (vilket aldrig händer) och knappt orkat röra mig pga influensan. Idag hittade min sambo något i affären som verkade lovande – inget mindre än två nya sorters Delicato bollar och en liten kaka gräddnougat.

Favoriten utav dessa två kakor (chokladkakan ej inräknad) var utan tvekan ”tyrkisk peber” som var sådär explosiv som jag hade väntat mig. Dock var det lite lurigt att känna den andra konsistensen och smaken tillsammans med lakrits.Den andra sorten var dumle, just denna får man inte förändra. Den ska vara precis som den alltid ha varit, inte i kakform.

Men detta är helt klart ”självömkansgodis” som jag nog kan rekommendera till alla som har en såndär dag någon gång emellanåt. Som saker och ting känns just nu finns risken att det kommer bli några fler paket utav dessa innan helgen är slut.

Har du provat någon utav dessa?