Idag har det varit en utav de dagarna då jag undrar vad som är fel på mig

Ibland undrar jag vad som är fel på mig, idag är ibland. Att inte ha kunnat ha bete mig normalt är något som jag är väldigt van vid, men vem bryr sig egentligen om normalt? Det är bättre att vara sig själv.

Det som har strulat för mig under denna dagen har varit mina jämnviktsproblem, de där jag måste ha balans vid beröring. Jag har inte kunnat hålla en telefon vid örat utan att det blev jobbigt. Jag har nästan skrikit till min sambo att hon inte får röra mig för det blir obehagligt med närkontakt med alla idag, riktigt frustrerande, jag älskar närhet men har inte kunnat känna något annat än obehag utav den idag.

Ljud och beröring har inte varit överens med mig alls, förstår inte varför det alltid ska vara någonting som krånglar – Jag försöker bita ihop, le lite och få mina små ”utbrott” i min ensamhet för att få utlopp för den dryga känslan som finns inom mig just nu.

Inte nog med det, nu strular alla mina webbläsare i datorn vilket gör att jag varken kan läsa eller kommentera de kommentarer jag har fått. Detta ska jag åtgärda imorgon för jag vill verkligen läsa vad jag får för kommentarer. De betyder väldigt mycket för mig.

Jag orkar inte mer idag, är nog bäst att jag lägger mig och sover – Förhoppningsvis är morgondagen bättre.