Jag är inne i en knepig svacka – hänger inte med i vändningarna

Att vara inne i en jobbig svacka händer oss alla lite då och då, men att hela tiden veta att svackan kan komma vilken sekund som helst gör det hela lite jobbigare.

Jag har väldigt svårt att hänga med i vad som händer just nu, mitt humör kan vända flera gånger per timma vissa dagar.

  • Arg
  • Glad
  • Sur
  • Glad
  • Ledsen
  • Arg
  • Rasande
  • Likgiltig

Det är ungefär på detta vis en dag fungerar, vissa dagar fler vändningar och andra färre, det värsta är när man i stort sett vänder mitt i en mening, det kan när man sitter och skrattar glatt med en vän och mitt i skrattet blir jag väldigt arg eller ledsen.

Frustrationen som man känner efter att ha ”vaknat upp” ur en irritationssvacka där jag i flera timmar har skällt ut en person i mitt huvud som varit otrevlig. När denna person sedan kommer fram till mig och frågar om jag vill ha kaffe och är hur trevlig som helst, då börjar det snurra. Att leva inne i sin bubbla som är lite väl verklig vid vissa tillfällen kan vara riktigt lurigt.

Just nu är jag ledsen

Men jag kan inte förstå varför, det finns inte en enda anledning till att jag ska vara ledsen just nu då allt är jättebra. Kommer jag att vara ledsen och låg i flera dagar nu igen som jag brukar vara eller vänder det om 5 minuter igen?`

Det enda jag vet med största säkerhet är att min familj får mig att må bra, även om de kanske irriterar mig ibland. Men hur vore en familj där man aldrig blir sur på den andre?

Jag skriver väldigt mycket just nu

Lägger dock inte ut inläggen, det kanske inte är rätt läge eller så måste jag korrekturläsa dem 100 gånger först för att jag inte ska skriva en massa konstiga formuleringar som ingen förstår.

Jag längtar tills min rädsla för att lägga ut mina inlägg försvinner. Jag har otroligt mycket att säga, om allt som jag har inom mig skulle komma ut då skulle jag skriva minst 5 inlägg om dagen, men det hade nog blivit jobbigt i längden för er som läser!

Nu är det lördag och dags för ”The dark knight rises” – Glöm inte att ställa om klockan inatt.