Många järn i elden då trivs jag som fisken i vattnet

Jag är en utav dem som måste ha något att göra, annars får jag ett frispel och blir totalt förvirrad och irriterad. När jag har hittat något som känns bra, då lägger jag ner fokus i detta och gör ett riktigt bra arbete. Om jag inte tröttnar mitt i förstås, det är ofta där problemen kommer.

Nu har jag många järn i elden och trivs som fisken i vattnet

Jag kan inte visa vad det är för projekt ännu då de inte är färdiga ännu och det måste färdigställas mer innan det går att offentliggöra. Men för min egen skull tänker jag stapla lite och till viss del kan jag avslöja några detaljer.

  1. Webbprojekt hemligstämplat
  2. Webbprojekt hemligstämplat
  3. Webbprojekt hemligstämplat
  4. Väldigt hemligt
  5. Utveckla Tourettebloggen.se
  6. Mitt bokprojekt som förhoppningsvis kommer kunna färdigställas relativt snart.

Om man säger såhär

Detta är ganska rejäla projekt som kommer ta riktigt lång tid. Det går inte att färdigställa dem direkt utan det är något som hela tiden måste byggas på. Bloggen har jag kommit relativt långt med tycker jag och vill gärna utöka den lite med.

Vad tycker du skulle passa in?

Jag är ordentligt taggad just nu och hoppas verkligen motivationen kommer sitta kvar, för om alla dessa projekt går i lås, då lär det hända grejer.