När man har ADHD finns risken att man glömmer bort viktiga saker

Det är som bekant inte helt okänt att personer inom NPF har lite svårigheter med koncentrationen och även fokuset vid vissa tillfällen (läs jämt) och ibland är det såpass illa att det klassiska skämtet med blondinen som dör när batterierna tar slut i hennes MP3 spelare.

Det är väldigt intressant att man ofta glömmer av att andas vid andra sysslor. Det händer mig relativt ofta, skrattar åt det gör man ju givetvis för att det är ganska roligt. Men om man glömmer av en sådan sak som andningen, vad är det då mer man glömmer?

Om man tänker ekonomi som ett annat exempel, där har vi med ADHD ett försprång när det gäller skulder. Det har oftast med våran brist utav impulskontroll att göra men även glömska. Känner du igen dig i ”Jag gör det imorgon”? Hur många gånger kan man skjuta upp saker till imorgon innan det är försent?

Läs mitt tips

Detta tips skrev jag för ett tag sedan, om du har problem med din ekonomi kan du kolla in mitt lilla tips och kanske få lite bättre koll på saker och ting.