Små detaljer i vardagen som får mig att le

ibland krävs det inte mycket, bara en endaste liten detalj utav någonting som egentligen inte har något speciellt värde. Tänk vad en liten burk läsk kan göra egentligen, förutom att släcka törsten i två minuter för att man sedan blir 10 gånger törstigare.

Jag måste förklara först

Det finns vissa saker som jag finner otroligt roligt, bland dessa finns då The Simpsons. En serie som sedan starten 1989 gjort mer än 500 avsnitt med massvis av sarkasm och ironi. Precis som jag vill ha det.

Humor är någonting som är väldigt viktigt i mitt liv, att inte kunna njuta och skratta åt livets goda ting skulle få mig att må ordentligt mycket sämre än vad jag gör. Att hitta en Simpsons läsk i närbutiken på Trandared där jag bor var riktigt roligt faktiskt, sen att smaken var ananas spelade ingen större roll. Det var själva burken och inte innehållet som var själva poängen.

Tydligen finns även denna läsk med melonsmak men jag antar att det inte skulle smaka speciellt mycket bättre med tanke på att de innehåller 99.9% socker. Det kändes som det i alla fall.

 

 

Hur man än vrider och vänder på det är detta väldigt roligt för en ”The Simpsons” nörd som jag är. Kanske inte kan rädda mänskligheten ifrån fetman, men den bjuder på ett leende och en smak som påminner lite om en läsk ifrån min barndom.