Stressad utan någonting som stressar – Hur ska man varva ner?

Något som frustrerar mig väldigt mycket just nu är att jag är väldig stressad utan någon speciell anledning till detta. Det är inte speciellt ovanligt att en person med ADHD är detta, men det blir ju inte enklare bara för att många är det.

Hur vet man om det är stress?

Stress kan visa sig på otroligt många olika sätt, jag radar upp några exempel, du får väldigt gärna skriva några andra sätt bland kommentarerna.

  • Magont
  • Irritation
  • Eksem
  • Sömnsvårigheter
  • Rastlöshet

Detta är som sagt bara några exempel på hur stress kan visa sig, jag antar att detta kan vara några utav de mest vanliga symptomen. Om du delar med dig utav dina erfarenheter utav stress och på hur man kan varva ner för att må bättre, dela gärna med dig för att andra ska kunna ta del utav dina kunskaper.