Vill du bli en kändis och synas på tv? Såhär gör du

Det är ganska intressant med hur människor fungerar, vissa försöker göra allt de kan för att smälta in i bakgrunden och förbli osynliga medan andra gör allt de kan för att få en plats i rampljuset. Tänkte bara tipsa lite om hur du ska gå till väga om du är sugen på ett tvjobb.

Vem av dem är du?

Jag längtar efter den dagen man får höra ”vill du synas på nätet med text och ingen bild?” då hade jag gjort en ansökan vill jag lova. Men det är väl bara jag som har lite för mycket problem med det sociala samspelet, alla är ju som sagt olika.

Du kan bli statist redan idag – sök över 1000 jobb! Du kanske blir nästa person som blir en megakändis som visar din nuna i tv.

Jag som statist

Det som jag gör som är kamerainspirerat är inte att stå framför den utan snarare att väldigt sällan stå bakom. Idag tog jag mig i kragen och gick ut trots att jag inte känner mig bra än och att allt inom mig skrek ”Stanna inne”, men man måste gå emot den sociala fobin ibland.

Fördelen med att ha en sambo som är helt oemotståndlig är att varenda sekund jag får vara med henne är ”en ljuv melodi” – när jag väl var ute och fick se det underbara höstvädret kunde jag inte annat än att tacka henne för att hon ville ha med mig.

Jag tog till och med ett par bilder