Årets första julklapp – Min mamma är lite extra go ibland

Parfym, ett gott ont. I vårt badrumsskåp finns säkert 10 olika parfymer där alla tillhör mig, min sambo har inte en enda. Jag har köpt många utav dem när jag varit utomlands då de är betydligt billigare än i vårt land, men om man köper en kopia då får man ofta precis det man betalar för.

Utav alla parfymer jag använt finns det bara en som verkligen är toppen, nu snackar vi BOSS bottled.

Till min fasa upptäckte jag att det inte fanns mer än några droppar kvar i min flaska, paniken ökade då jag är väldigt noga med att lukta gott. Hellre lite för gott än tvärtom då en god doft hittills inte har gett mig ångest.

Min mor gav mig idag en ”liten” förpackning med två flaskor, helt otroligt. Mycket tacksam är jag, tack mamma.

En dyr parfym är ganska billig ändå

Just denna parfymen kostar en hel del, fördelen är att den räcker väldigt länge och att det inte krävs speciellt mycket för att en riktigt god doft ska träda fram. Jag tycker att denna passar mig som handen i handsken, min sambo sa att om jag slickar där jag har parfymerat mig och får fram en söt smak, då passar den mig.

Jag tänker inte prova, nöjer mig med att leva i en illusion av att den passar även om jag inte smakar på den.

Detta var första gången i hela mitt liv jag har skrivit om en parfym, känns konstigt att göra men om du inte provat eller känt hur denna doftar då har du gått miste om något.