Att vara impulsiv kan ibland förvirra omgivningen – Tanken var god men resultatet blev annorlunda

Att vara rastlös och hela tiden vilja få någonting gjort är vardagen för många, speciellt för oss med ADHD. Det är ingenting ovanligt, vore väldigt konstigt om jag kunde känna mig avslappnad och lugn.

Det totala kaos som ibland kan finnas i huvudet på mig är väldigt intressant. Det är många moment som påbörjas och när tankarna börjar kan det bli lite svårt att fokusera. 100 olika tankar som sprids på en och samma gång där ingenting är ens det minsta lilla logiskt.

Ett par minuter utav kvällen igår

Satt i soffan och kollade på ”21 jumpstreet” – Hoppar plötsligt upp ifrån soffan och börjar vanka runt i vardagsrummet. Går tillbaka till soffan där jag tar tag i en medium toblerone och ”öppnar” den genom att slå den mot soffbordet.

Tar fram brödkniven och börjar skära upp några mindre bitar utav en baguette, tröttar efter två färdigskurna bitar och hugger kniven genom den 3 biten jag skär. Kniven sätter sig i bordet och jag sliter sönder baguetten istället.

Tar ett glas juice och doppar några brödbitar i en burk nutella för att sedan ta en tugga och en slurk.

Ett par minuter efter att jag gjorde detta  började jag fundera lite på hur det står till i mitt huvud, vi hade ju ändå en gäst hemma som satt i soffan brevid mig. Men det är klart, efter att ha känt mig i några år är det ingenting som överraskar längre.

Jag har en tendens av att vara lite impulsiv och osammanhängande ibland. Men jag antar att det är en del utav min charm.

Hur ser dina småflippar ut?

Hur ser det ut när du får dina småflippar? Det är väldigt roligt att göra lite småtokiga saker ibland, dock förvirrande. Ibland är de värre och ibland lite lugnare, men det vet du redan om.

Beskriv gärna, är alltid roligt att skratta lite.