Dag två – jag överlevde gårdagen, trött men glad

Det blev inte många ord sagda igår, säger verkligen inte mer än nödvändigt när jag är i pressade situationer för jag får alltid en väldigt ansträngd röst och dålig humor vid stressmoment.

En sak som alltid händer när man sitter runt ett bord är att jag skjuter ut stolen ca 50cm längre än alla andra, då har jag inga vid min sida som kan stressa mig och ger mig då lite trygghet, enkelt men effektivt.

Försök hela tiden att hitta någonting du kan göra för att underlätta situationen där stress och oro lätt uppkommer. Det behöver inte vara en regndans med en massa ritualer som innefattar röksignaler och magdans.

Det kan räcka med en liten detalj som känns bra i din mage, strunt samma ifall du kanske uppfattas som en mindre trevlig person, omgivningen vet oftast inte din historia och de svårigheter som du har för sociala sammanhang.

Bara ett tips när morgonens första kaffe har inmundigats.

Nu bär det av till dag två

Då gårdagens kändes riktigt bra, (förutom att det totalt sög musten ur mig) känner jag mig lite extra laddad inför dagens del. Det enda som gör mig lite magknipig idag är att tydligen kommer en person ifrån en tidning och ska göra ett reportage om oss.

Det är nog ingen fara, man kan ju hoppas att han glömt sin fotograf hemma.