Dag två med skenan – kommer det göra mindre ont idag?

Det är en mycket konstig känsla att arbeta med en skena på armen. Jag är van vid att vara lite mera rörlig, mina arbetsuppgifter var samma som vanligt men gick betydligt långsammare igår. Vanesak givetvis, snart har jag vant mig och då kommer det inte göra lika ont heller att ha på den antar jag.

Det är lite komiskt tycker jag, att inte kunna röra sin handled då den är helt fixerad. Den skena som jag använder nu är en helt vanlig standardmodell som i stort sett alla med lite problem i handen får. Denna ska provas i tre veckor för att sedan se vad som ska göras. Får se om jag kommer att klara tre veckor utan att röra handleden. Det återstår väl att se.

Det som är värst är att det gör mycket ondare i handen nu än innan, känns inte riktigt bra. Kan bero på att jag inte riktigt har kommit fram till hur hårt jag ska spänna skenan. Nåja, det lär jag mig med tiden.

Har du några tips eller förslag på hur jag enklast ska göra med skenan? Dela gärna med dig utav dem då!

Nu är det snart dags för frukost, dagens första kaffe och två skivor ost.