Dags för en nystart – LCHF

Jag har haft en paus gällande LCHF, har varit väldigt mycket som hänt bland annat var vi tvugna att ta bort min älskade hund Cocos i Maj och sedan dess har jag lidit väldigt mycket. Nu känner jag mig väldigt motiverad att sätta igång igen, just LCHF fick mig att må väldigt bra och jag tappade 16kg vilket är helt fantastiskt.

Läsarträff

I somras träffade jag en utav mina läsare och vi hade ett riktigt trevligt samtal i ett par timmar. Det var hon som fick mig att testa LCHF och jag har inte ångrat mig en enda gång. Om du mot förmodan skulle vilja träffa mig och håller till i Boråsområdet, det är bara att säga till, jag bjuder på kaffe eller något annat gott att dricka.

Det som kan ha bidragit till att jag inte orkade mer med den livstil som man lever med en sådan kostförändring är att det var väldigt svårt att variera maten.

Det jag söker nu är mängder utav tips och förslag på goda spännande maträtter.

Effekten utav LCHF

Förutom den uppenbara viktminskningen kände jag många andra positiva saker. Min mage har aldrig känts såpass bra som den gjorde då.

Mitt humör var mera stabilt, kände inte hunger på samma sätt som tidigare. Behöver inte heller äta samma mängd mat och det är bara några utav de sidor som jag saknar.

Det som hela tiden oroar mig är mängden fett som man äter, men Sanna sa att det inte är någon fara, hon har levt LCHF i flera år och har stor kunskap om detta då kan jag lita på henne.

Har du tips? Ge dem till mig då.