Du har ADHD – Jaha, och?

Att förolämpa någon kan vid vissa tillfällen vara något som är väldigt givande, om alla bitar faller på plats kan någon till och med lägga in den ultimata förolämpningen. Du vet den som får hela rummet att skaka.

Tystnaden efter kommentaren är total, blickar ges och rädslan för efterbörden är i topp. Den övermäktiga kommentar som släpptes var: ”Du har ADHD” – Att jag inte dog var ett under. Hur kan man repa sig efter en sådan brutal förolämpning?

Skämt och sido, att använda ADHD som en förolämpning är något som borde vara passé sedan länge men används fortfarande frekvent.

Hur kan man tro att en gåva som ADHD är någonting negativt? Att leva med en energi som folk tar droger för att få och en arbetsmoral som är hög som Eiffeltornet är någonting positivt.

Stora fördelar med ADHD

Att ge 110% i en uppgift är någonting väldigt vanligt för oss, många försöker komma upp i det totala fokus och den hängivenhet som krävs för att åstadkomma vad vi faktiskt lyckas med vid väldigt många projekt.

Se inte ADHD som någonting negativt, försök istället se till det goda. Om du behöver äta mediciner för att du ska kunna samla dig och kunna gå ner i varv, gör det då.

Det är inte skamligt att äta medicin – Och du, alla mediciner gör dig inte fet.