En gratis app för virriga personer – Prova du med

Jag har länge sökt efter en app som kan vara lite av en alltalloapp då jag vill ha det enkelt och smidigt. Nu verkar det som att jag har hittat det som har eftersökts länge och väl.

Evernote är en app som du laddar ner till din mobiltelefon och även dator om du känner för det. Då kan du enkelt skriva in anteckningar i datorn som du sedan synkroniserar med telefonen vilket gör att du alltid kan ha med dig den informationen som du behöver.

När jag handlar finns ofta ett stort problem

Vad är det som ska köpas? Lappen där det står mjölk, bröd och allt annat som ska införskaffas ligger på soffbordet och gör inte någon nytta. Om du med Evernote skriver in en anteckning i dator där du tex vill att det ska stå bröd, mjölk, sirap och kanske även ”Glöm inte tvätta bilen” då synkroniseras detta med din telefon och du virrar inte till det.

Du kan till och med koppla till flera konton för att dela information.

Detta är bara några få utav användningsområdena som finns med denna app, prova gärna du med och dela med dig utav dina tankar om detta.

Ladda ner gratis för Iphone här och android här.

Att kunna organisera sitt liv är viktigt men väldigt svårt. Därför är det toppen med effektiva hjälpmedel som kan underlätta i ditt strävande efter ett mera strukturerat liv.

Har du provat denna app eller vet du någon annan som fungerar för dig? Dela gärna med dig.