En riktigt lång dag – Trött men glad

Jag har inte lyckats återhämta mig riktigt efter gårdagens spontana besök till Gekås. Jag slutade lite tidigare ifrån jobbet för läkarbesöket och direkt efter det bar det av till Ullared.

Att besöka det stället som enligt många är helvetet på jorden är alltid lika roligt, tycker nämligen väldigt mycket om denna affär. Har en tradition där jag, min mamma och min mormor åker dit och har en rolig dag. Då min mormor är 98år kanske jag inte kan åka dit med henne speciellt många gånger till och vill därför åka lite oftare än vanligt.

Julhandlingen är officiellt påbörjad, är ute i väldigt god tid känner jag då det inte är 23 December och listan på julklappar som ska inhandlas har minskat rejält.

Massor med människor

Att vara på Gekås där det har en tendens av att vara väldigt mycket människor brukar vara jobbigt men gick förvånansvärt bra trots att det var en ganska stor mängd människor där. Hade det varit för några år sedan innan deras obligatoriska utbyggnad skulle det vara betydligt jobbigare.

Att åka hemifrån kl 06:45 på morgonen för att inte parkera hemma förren kl 22 tar på krafterna, var tvungen att sitta och prata hela tiden i bilen på väg tillbaka för att inte somna.

Gekås är det ultimata stället för KBT när det handlar om social fobi, varje gång det är dags att åka hem efter ett lyckat besök känns det otroligt bra. Att ta tjuren vid hornen är viktigt och svårt, men helt klart värt det.