Farsdag – Jag är en mycket stolt pappa

Att vakna på morgonen av att ens lilla dotter kommer in i sovrummet med presenter är ett perfekt sätt att få se dagens ljus på. När man får se hennes ögon och den förväntan hon har av att få se mig öppna presenterna gör att det pirrade lite extra i min mage.

Något som min familj är väldigt bra på är färger och former (dock inte jag) , sätt en pensel i min dotter eller min sambos händer och ett konstverk kommer att träda fram. Julia hade målat en tavla till mig, är helt tagen.

Sen jag blev pappa har mitt liv förändrats rejält, alla är medvetna om att det blir förändringar men om du inte själv är förälder förstår du inte hur stor skillnad det verkligen blir.

Att få se hur min dotter hela tiden utvecklas, från 50 timmars förlossning till att få hålla det lilla livet i mina armar till att idag fem år senare kunna få se allt som har hänt.

Att min lilla tjej fick plats på min ena arm till att idag ha blivit en väldigt stor och duktig tjej är något som är helt ofattbart. Jag är en mycket stolt pappa.

Det som känns lite extra bra är att hon gillar hårdrock, precis som sin pappa. Jag vet att detta troligtvis kommer att förändras och inom några år kommer vi ha en som lyssnar på hiphop i familjen, jag fasar för den dagen och njuter lite extra utav att vi 2 riktiga hårdrockare för tillfället.

Tack Julia för att du har gjort mig till en bättre person än jag var för några år sedan, du har förändrat mig till det positiva och pappa älskar dig väldigt mycket.

Nu bär det snart av till Dalsjöfors

Där vi ska fira min pappa, vi inte alltid har kommit överens men du ska veta att jag älskar dig pappa.