Glöm inte bort din pappa imorgon

Sen jag blev pappa för 5 år sedan har jag lärt mig en hel del saker, en utav dem är att det inte handlar om att få en dyr present på farsdag utan snarare att man ska få uppmärksammat att man är pappa.

Många lägger ut jättemycket pengar på presenter till sin far denna dag, det är toppen men för dem som inte kan göra det handlar det inte om det hur mycket pengar som har blivit lagt på presenten, det är hjärtat bakom som har någon betydelse. Vissa kanske vill visa sin uppskattning till pappa genom att lägga 10000:- på vad det nu må vara medan andra kanske lägger ner sin själ i en teckning.

Det viktiga är att visa pappa sin uppskattning.

Jag lider med er som inte har en pappa att träffa imorgon. Morgondagen kommer att bli toppen, ser fram emot att lämna min present till min far och även att kunna träffa mina syskon som jag ser allt för sällan.

Gör morgondagen till något bra, det tänker jag göra.