Illamående och dåligt humör – Japps, snart är det måndag

Har haft en helg där sömn har varit i fokus, vet inte när jag sov samma mängd timmar som nu. Kändes som att vi behövde det och då är det tur att man för en gång skull kunde sova.

Nu börjar magnerverna sätta igång på allvar, imorgon är det dags för första dagen på kursen. Problemet är att jag inte vet vart det ligger eller hur man smidigast tar sig dit, förhoppningsvis är det nog inga problem om inte GPSen i min iphone börjar spöka.

Fördelen med denna kurs är att jag inte enbart får lära mig nya saker om säkerhet på jobbet utan även träna på min sociala fobi. Har ingen aning hur det kommer bli imorgon, det enda jag kan göra är att hoppas på att jag är stark nog att mäkta med denna utmaning.

Jag kommer i vilket fall som helst göra mitt bästa, mer än det fungerar ändå inte.

Nu håller vi tummen för att det inte fryser på inatt, har inte fått på mina vinterdäck än och känner att isbana inte vore någon höjdare.